Ruang Iklan

Pizza Paradise Cheese Mozarela Kelantan

Pizza Paradise, cara buat pizza, pizza murah, pizza sedap, Pizza KelantanKedai Roti dan Kek Online [Daily Tasty] telah menambah lagi produk perniagaan selepas tular entri Kedai kek RM10 murah Kelantan sebelum ini. Pizza Paradise Cheese Mozarela adalah satu usaha pengembangan perniagaan kedai roti dan kek milik pemuda bernama Mohd Azlan Mohd Noor. Beliau berasal dari negeri Kelantan dan memulakan perniagaannya di Lot 448 Kg Pdg Salim, 16090 Kota Bharu, Kelantan.

Pizza Paradise keluaran Daily Tasty adalah pizza berbentuk bulat biasa seperti terdapat di kebanyakan kedai roti yang saya pernah beli. Walau bagaimanapun menurut pemiliknya, pizza keluaran kedainya mempunyai kualiti yang tersendiri. Apa maksud Pizza Paradise? Pada entri Strategi membuka perniagaan sebelum ini, saya telah nyatakan betapa pentingnya branding dalam sesuatu perniagaan atau produk. Oleh itu Paradise adalah branding kepada pizza keluaran Daily Tasty.

Bersaiz 6 inci ditambah pula dengan 20 gram Cheese Mozarela dan mempunyai lima rasa sos berbeza tentunya membuatkan Pizza Paradise ini begitu mementingkan kepuasan pelanggan dalam menikmati kelazatan pizza. Sesuai dengan bahan utama pizza adalah adanya bawang besar, potongan nenas serta kepingan sosej juga menjadi ramuan penting dalam penghasilan pizza yang sedap serta berkualiti.

Pizza Paradise, cara buat pizza, pizza murah, pizza sedap, Pizza KelantanPizza Paradise, cara buat pizza, pizza murah, pizza sedap, Pizza Kelantan

Seperti yang saya maklumkan sebentar tadi, pizza jenis ini telah banyak dijual di kebanyakan kedai roti dan kek. Tetapi sekiranya bahan paling penting dalam penghasilan pizza yang sedap dan berkualiti tidak mencapai standard rasa pizza yang enak, ianya ibarat menjadi rasa pizza di kantin sekolah. hanya ada doh dan sosej. Menurut En Azlan, perkara paling utama semasa beliau membuat pizza adalah menghasilkan resepi doh keju (cheese dough) yang lembut. Betul juga kan? Ada pizza yang pernah saya beli macam boleh buat piring terbang. Kalau tidak kena gaya mengulinya, memang tentu pizza tidak akan menjadi sedap untuk dimakan.

Apa yang lebih menarik, jika pelanggan ingin membeli pizza dan kemudian memasaknya di rumah, terapat pilihan pizza separuh masa (half cook) atau pizza sejuk beku boleh tempah pesanan dari  Daily Tasty supaya rasanya lebih enak ketika dimakan di rumah. Bagi peminat kek dan pizza di Kelantan, Kedai Roti dan Kek Online [Daily Tasty] telah membuka francise di sekitar negeri Kelantan. Info berkenaan cawangan boleh anda dapatkan di laman rasmi Kedai Roti dan Kek Online iaitu Daily Tasty.

Harga murah, kualiti tetap ada adalah jaminan yang diberikan oleh En Azlan menunjukkan betapa seriusnya beliau untuk memastikan pelanggan sentiasa berpuas hati dengan produk keluaran kedainya. bagi peminat pizza boleh beli dengan harga RM5 sahaja. Untuk sejuk beku pun boleh tempah. Lagi pun produk kek beliau sedang hangat diperkatakan pada masa ini. Murah. RM10 sahaja. Jom Pizza Paradise!

6 Comments

Sedapnya Pizza.. Btw baru follow your blog.. Semua entry menarikk 😊

Pizza memang sedap kalau ada macam-macam isi dia. Terima kasih follow.

kg padang salim tu alik mano? abe kie dok tanah merah..

Jalan peringat, dekat area pasir tumbuh abe kie..

Feveret nie pizza.. kalau sos sedap memang berbaloi membeli..

Boleh lah cuba rasa pizza ni kalau travel kat Kelantan....

Secebis mutiara kata adalah cermin diri, seribu bahasa lambang peribadi. Paku dulang paku gelas, tinggalkan jejak untuk dibalas.
EmoticonEmoticon