Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious| Satu lagi buat hari ini. Rasa bersemangat pula mahu turut serta dalam Contest, Giveaway, Segmen dan sebagainya. Bertuah atau tidak, bergantung kepada rezeki masing-masing kan. Jadi untuk Giveaway kali ini, saya akan menyertai Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious. Elsaalicious nama pena bagi Shaidatul Aireen. Boleh klik banner seperti di bawah jika ingin menyertainya.

Syarat-syarat untuk menyertai Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious agak mudah juga.

1. Follow Blog Elsaalicious - Selesai (Noor Azlan)
2. Follow Instagram Shaidatul Aireen - Selesai (noorazlantumiran)
3. Add Facebook Shaidatul Aireen - Selesai (نور ازلن بن توميرن)
4. Buat entri bertajuk "Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious" - Selesai
5. Copy code di dalam kotak ini dan paste di ruangan HTML post - Selesai


Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious
Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious


Senarai Hadiah Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Tempat Pertama
3 Komik Lawak Kampus (Jilid 13, 14 & 15)

Tempat Kedua
2 Komik Lawak Kampus (Jilid 20 & 21)

Tempat Ketiga
1 Komik Lawak Kampus (Jilid 18)

Tempat Keempat
1 Komik Lawak Kampus (Jilid 25)

Saguhati
Bloglist Selama Sebulan X 10 Pemenang

Wah seramai 17 Pemenang Elsa cari. Apa tunggu lagi? Jom join

Okay Bismillah. Klik banner untuk join

Menarik kan hadiahnya? Jadi jangan segan untuk turut serta. Klik sahaja pada link di bawah banner seperti di atas. Kalau sudah selesai semua syaratnya, jangan lupa tinggalkan bukti penyertaan di ruang komen entri blog Elsaalicious. Tarikh tutup penyertaan pada 31 Ogos 2017.

16 Comments

Selamat berjaya juga Mr Noor Azlan. :D

dari segmen Senarai URL Blog #31
https://marblemomo.blogspot.com/
singgah sini

Giveaway Elsa ni pun menarik juga Tn.
Kebetulan anak LZ suka baca komik Lawak Kampus.. Giveaway ni pun boleh dipertimbangkan juga, hurmmm 😕

All the best to you Tn.

terima kasih join elsa. elsa dah update dalam senarai peserta. goodluck!

Saya tak pernah baca lawak kampus... maklumlah lama dah tak beli buku... huhu

Welcome Elsa... ok noted...

singgah dari segmen yang sama. Good luck ye :)

Komik menarik tu. hihi. Good luck Mr Noor Azlan. :D

Sangat menarik... Jom join sis GV...

hi...dari GA yang sama..good luck dan jom follow saya :)

https://aztieyshana.blogspot.my

Terima kasih AztieyShaNaRul...

Secebis mutiara kata adalah cermin diri, seribu bahasa lambang peribadi. Paku dulang paku gelas, tinggalkan jejak untuk dibalas.
EmoticonEmoticon