Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my| Hari ini saya berkesempatan untuk menyertai satu lagi Giveaway daripada blogger iaitu cikLa melalui blognya. Hadiahnya Tudung Preloved Halfmoon by Hajra. Sejujurnya saya tidak tahu apa itu Tudung Halfmoon melainkan saya Google sahaja bentuk rupanya. Walau bagaimanapun, hadiahnya tidak berapa penting kerana apa yang saya belajar daripada perkongsian sahabat blogger, menyertai Giveaway, Segmen dan sebagainya adalah sebagai salah satu langkah memberi sokongan dan memeriahkan industri blogger-blogger di Malaysia. Industri?

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my akan tamat pada 16 Ogos 2017. Tinggal 6 hari sahaja lagi Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my akan berakhir. Di kesempatan ini maka saya akan turut serta Giveaway cikLa. Berikut adalah butiran dan syarat-syarat Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. - Selesai (Noor Azlan)
  2. Follow g+ di SINI. - Selesai (Noor Azlan
  3. Follow Twitter di SINI. - Selesai (@nazlan83)
  4. Follow Instagram di SINI. - Selesai (noorazlantumiran)
  5. Like Facebook page di SINI. - Selesai (نور ازلن بن توميرن)
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajraciklapunyabelog.blogspot.my.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. - Selesai
  7. Share kan link penyertaan korang ke laman sosial korang ye (Facebook, Twitter, Google+, Instagram). Kalau korang takde salah satu laman sosial tu inform ye sebab cikla akan check tau. So, be honest! - Selesai
  8. Siap. - Siap juga!
Maka selesai syarat-syarat yang dikehendaki oleh Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my. Setelah itu, berserah kepada Allah SWT. Jom sertainya!

8 Comments

Good luck tuan. Semoga ada rezeki utk menang.

heheh industri blogger.. ok jugak tu.. wow .. macam nak join jerr nanti ada masa senang sikit.. all the best..

InsyaAllah mudah-mudahan berezki ya....

Assalamualaikum.. Thanks sudi join. Good luck. Boleh check senarai peserta di

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-giveaway-tudung.html?m=1

Terima kasih Sis Ana... InsyaAllah...

Terima kasih Sis PC... InsyaAllah...

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati dan sebagainya yang secara jelas menyalahi Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 [Akta 588] - SKMM.

Secebis mutiara kata adalah cermin diri, seribu bahasa lambang peribadi.

Don't hesitate to contact me at azlan7783@gmail.com for any review, advertorial or anything else.
EmoticonEmoticon