Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017

Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017| Perkara pertama menarik perhatian saya untuk turut serta dalam segmen ini adalah Surprise Gift berupa Review Blog. Teringin juga ingin melihat blog daripada kaca mata orang lain. Sama ada menarik kah, membosankan kah, menyampah kah. Tentu sekali kadang-kala kita berasa ego atau syok sendiri kan. Tidak banyak sedikit pasti ada. Jadi ada baiknya kalau rezeki saya menang Review Blog tu. (Angan-angan).

Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017

Jadi saya akan turut serta Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017 ini untuk mencuba nasib.

Syarat-syaratnya juga mudah.

1. Follow semua.
a. Follow Blog saya Haslina Kasbulah - Selesai (Noor Azlan)
b. Follow Google+: Haslina - Selesai (Noor Azlan)
c. Follow Instagram: PuanKuci - Selesai (noorazlantumiran)


2.- Buat satu entri di blog anda bertajuk: 'Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017'. - Selesai.
3- Letak banner segmen dan link kan ke blog ni. - Selesai.
4- Komen link entri penyertaan di bawah. - Selesai.

Tarikh segmen berlangsung daripada 31/07/2017  hingga 06/08/2017. Jadi masih lagi boleh disertai. Ayuh!

10 Comments

Bestlah segmen ni, LZ pun akan join sebab kalau terpilih nak juga tahu persepsi blog kita pada pendapat orang lain mcm Tn. NA nyatakan..

By the way, good luck!

Ya rasa teruja pun ada nak suruh orang review...

jalan2 dari segmen yang sama...
http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html

- Mia Liana

Secebis mutiara kata adalah cermin diri, seribu bahasa lambang peribadi. Paku dulang paku gelas, tinggalkan jejak untuk dibalas.
EmoticonEmoticon