MYLARA Skincare - Giveaway Shahida Dzulkafli

MYLARA Skincare - Giveaway Shahida Dzulkafli| Satu lagi Giveaway buat hari ini. Hari Selasa Hari Giveaway Sedunia. Mari sertai Giveaway ini yang dijalankan oleh Sis Shahida Dzulkafli. Hadiahnya memang sesuai untuk perempuan. Blogger lelaki yang sertainya boleh hadiahkan kepada kekasih, ibu, adik perempuan atau isteri. Tarikh tutup pada 15 Oktober 2017. Pemenang bakal memenangi Facial Set yang ada Collagen Cleanser, Facial Toner, Matte Miracle CC Cream SPF-30 & Night Cream berserta Glowing Gel. Siapa mahu beri percuma kan? Jom sertai!

MYLARA Skincare

Mengenai MYLARA SKINCARE




MYLARA skincare adalah hasil dari gabungan tenaga professional dalam merumus formulasi set penjagaan wajah untuk kekal sihat dan terawat. Dirumus dari ekstrak tumbuhan dan buah, MYLARA sesuai digunakan buat semua jenis kulit wajah, seawal usia 14 tahun hingga 60 tahun. MYLARA mengerti bahawa kulit wajah adalah aset yang memerlukan perawatan khusus dan selamat. Bukan sekadar produk penjagaan wajah, MYLARA adalah jawapan kenapa anda sudah tidak perlu berlindung di balik wajah kusam dan bermasalah!

MYLARA skincare dihasilkan dari kilang yang bertaraf GMP. Bahan-bahan serta formulasi yang dihasilkan telah diuji secara klinikal dari aspek keberkesanan dan keselamatan berlandaskan syarat-syarat pengilang GMP. Tiada ujikaji pada haiwan dijalankan.

Berkesan merawat

1. Kulit kusam
2. Kulit berminyak
3. Jerawat
4. Jeragat
5. Parut jerawat
6. Hiperpigmentasi

Kelebihan MYLARA

SELAMAT
Mylara diformulasi oleh YANG PAKAR tanpa bahan kimia bahaya dan telah mendapat kelulusan KKM dan dijamin halal

PROVEN
Mempunyai lebih daripada 99 testimoni terkumpul

MUDAH DIGUNAKAN
Hanya menggunakan 4 item asas penjagaan wajah. Tak sampai 5 minit dah boleh look amazing

KULIT WAJAH SEMAKIN SIHAT 
Kulit sentiasa terawat dan Mylara meminimumkan pertumbuhan jerawat/jeragat/parut.

TIADA KESAN SAMPINGAN
Menggunakan 98% bahan organic dan mempunyai 0.01% risiko menyebabkan alahan atau kesan sampingan di wajah.

Cara penggunaan produk MYLARA Skincare

MYLARA Skincare

4-in-1 Collagen Cleanser (60ml)
Pencuci wajah yang mempunyai 4 fungsi utama yang boleh menghapuskan kesan-kesan make-up, minyak dan kekotoran. Menghapuskan make up pada mata dengan lembut serta ekdfoliasi ringan untuk wajah yang lembut, licin dan cerah.

Cara Penggunaan: 
Cuci muka dua kali sehari dengan mengikuti dua langkah berikut:
- Pamkan 1-2 kali pencuci muka ke atas tangan yang basah , buihkan dan ratakan ke atas muka dan leher.
- Bilas dengan air suam secukupnya dan biarkan kering sebelum menggunakan Mylara Pore Refining Facial Toner.

MYLARA Skincare

Facial Toner (60ml) 
Pelembap wajah yang membantu prose semulajadi kulit iaitu membersih dan membaikpulih dengan mengecilkan pori-pori, menyeimbang kelembapan dan kandungan minyak, membuat kulit terlihat sihat, tegang dan berseri.

Cara Penggunaan:
Selepas mencuci muka, di atas permukaan kering; 
- Basahkan kapas dengan toner secukupnya. Ratakan perlahan di muka dan leher dengan arah ke atas. - Untuk perlindungan optimum, gunakan Mylara Matte CC Cream atau Mylara Revitalizing Night Cream selepas toner.

MYLARA Skincare

Matte Miracle CC Cream SPF 30 (7g)
Krim multifungsi yang berkesan melindungi kulit wajah dari sinar matahari yang bahaya dengan SPF 30. Terbukti secara secara klinikal dapat meningkatkan tekstur kulit dan memberi kelembapan yang secukupnya dengan warna matte yang elegan. “CC’’ bermaksud color corrective, dan ia terdiri dari primer pencerah wajah, foundation ringan, pelembap, dengan bahan-bahan anti-penuaan dan pemangkin kolagen.

Cara penggunaan:
Selepas penggunaan toner, sapukan CC Cream 15 minit sebelum terdedah kepada sinaran matahari. Adalah digalakkan untuk menambah sapuan selang 2 jam jika masih terdedah kepada sinaran matahari.

MYLARA Skincare

Revitalizing Night Cream(7g)
Krim malam yang berfungsi mencerah yang masuk jauh ke dalam lapisan wajah untuk menyubur dan melembap kulit sehingga 8 jam. Membantu menghapus noda dan mencerah seawal 14 hari pemakaian dengan bahan-bahan yang terbukti secara klinis.

Cara Penggunaan:
Sebelum tidur, selepas penggunaan pencuci muka dan toner

MYLARA Skincare - Pilihan Terbaik

MYLARA Skincare, rawatan kulit muka, merawat kulit muka



Kenapa MYLARA SKINCARE pilihan terbaik untuk mereka yang mempunyai masalah kulit dan ingin merawat kulit mereka? 

Ini kerana MYLARA SKINCARE memiliki doktor dan staff-staff yang mahir di bidang masing-masing. Dengan adanya kumpulan serba mahir ini, MYLARA SKINCARE memberi jaminan produk dan perkhidmatan yang bakal membuat anda selesa dan yakin menggunakan produk yang berasas sumber alam yang diiktiraf selamat.

MYLARA SKINCARE membawa aspirasi Awaken Your Best Skin khusus buat para remaja serta wanita dan lelaki untuk menampilkan sisi terbaik anda dengan bahan-bahan dari alam semula jadi. Kecantikan dan keyakinan berhak anda miliki. Keselesaan dan keselamatan pengguna adalah matlamat MYLARA SKINCARE.

MYLARA SKINCARE memiliki produk dan perkhidmatan yang berasaskan ekstrak tumbuhan dan buah berkualiti. Diformulasi dengan teknologi terkini di kilang yang diiktiraf GMP pasti bakal memberikan hasil yang optimum dan selamat untuk kulit para remaja, lelaki dan juga wanita.

Dekat mana boleh dapatkan MYLARA SKINCARE ni?
Boleh juga whatsapp terus ke 013-9200960
atau e-mail ke mylaraskincare@gmail.com

38 Comments

review yang cukup menarik walaupun lelaki yang buat hahaha

good luck bang. ;) nak join jugak la.. gatal je tgn join giveaway skrg.

Edit je lebih tu, tuan punya Giveaway yang buat.. hihi

Sila-sila.. sebelum tarikh tutup...

tq joint GA Sha..
semak penyertaan di sini
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/09/mylara-skincare-giveaway-by-kasihkuamani.html

wow lengkap dengan info berguna. good luck ye :D

Sis Sha dah readykan semua... hihi

gitu sekali . moga success ya saye doakan! all the best :)

Tuan apa maksud kilang bertaraf gmp?

wah !! confirm menang la ni.. hee~ in shaa Allah.. ade rezeki tu..

all the best! menarik betul hadiahnye..

Amboi panjang lebar penerangan tu tuan. Lengkap dengan info semua.

Semoga berjaya. Mana tau ada rezeki tuan sekeluarga kan.

Tertarik dengan Toner dia.
good luck yer

Good Manufacturing Practice Adam.... Ada saya nyatakan di entri ini.. http://www.bilalelakiberbicara.com/2017/07/buat-produk-kosmetik-jenama-sendiri.html...

Jom join E'in... Hadiah menarik untuk perempuan tu...

Hahaha, 1+1 sis.. Terima kasih sis...

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati dan sebagainya yang secara jelas menyalahi Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 [Akta 588] - SKMM.

Secebis mutiara kata adalah cermin diri, seribu bahasa lambang peribadi.

Don't hesitate to contact me at azlan7783@gmail.com for any review, advertorial or anything else.
EmoticonEmoticon