Thursday, December 13, 2018

Jadual dan Tarikh Gaji Kerajaan 2019

Jadual dan tarikh gaji kerajaan 2019| Berikut adalah Jadual dan Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Kerajaan bagi Tahun 2019. Semasa di sekolah, jadual kelas menjadi tatapan penting bagi budak sekolah. Kalau sudah bekerja, tarikh gaji adalah salah satu maklumat yang sangat penting supaya memudahkan perancangan kewangan keluarga.

Jata negara Malaysia, Jadual gaji penjawat awam 2019

Lihat jadual dibawah, Jadual Pembayaran Gaji Penjawat Awam / Kakitangan Kerajaan bagi Tahun 2019. Jika ada perubahan akan diberitahu kelak.

Jadual dan tarikh gaji kerajaan 2019, Tarikh gaji kakitangan awam 2019

Bila Jadual Gaji Kakitangan Awam sudah diumumkan, anda boleh merancang percutian untuk bercuti semasa perayaan bagi tahun hadapan. [Sumber:SPANM BIL. 9/2018]

2 Comments

Bila tahu tarikh-tarikh pembayaran gaji,cuti umum..maka semua perlu teliti merancang dan berbelanja.Terima kasih perkongsian untuk rujukkan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati dan sebagainya yang secara jelas menyalahi Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 [Akta 588] - SKMM.

Secebis mutiara kata adalah cermin diri, seribu bahasa lambang peribadi.

Don't hesitate to contact me at azlan7783@gmail.com for any review, advertorial or anything else.
EmoticonEmoticon